SCO doet mee aan NLdoet

SCO doet mee aan NLdoet

SCO doet mee aan NLdoet 863 648 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag zijn een aantal vrijwilligers actief geweest voor de actie NL Doet.
NL Doet is de grootste vrijwilligersactie die georganiseerd wordt door het Oranjefonds.

De accommodatie werd van binnen en buiten schoongemaakt en buiten om werd de fietsenparkeerplaats en het terras opgeruimd en aangeveegd. Namens het Weststellingwerf Belang was wethouder Mariska Rikkers-Oosterkamp aanwezig. Zij hielp ook mee met de werkzaamheden.

Deelname aan deze actie heeft SCO een mooi geldbedrag opgeleverd voor in de clubkas.

Bedankt Johan Postma, Henk de Lang, Tjeerd Delfsma, Auke van Veen, Martin de Graaf, Hendrik de Jong, Dirk Dubling, Josta Westenbroek, Rixt Buma, Evelien Frieswijk, Britt Rottink, Natasja Ferwerda, Anja Roos en Mariska Rikkers voor jullie hulp!!