Doe op zaterdag 12 juni gratis mee met de korfbalclinic

Doe op zaterdag 12 juni gratis mee met de korfbalclinic

Doe op zaterdag 12 juni gratis mee met de korfbalclinic 863 648 K.V. SCO

Ben jij / is je kind, geboren in het jaar 2013, 2014 of 2015? Zwemdiploma al (bijna) gehaald? Of gewoon zin om lekker te sporten? Kom dan op zaterdag 12 juni as. naar ons sportcomplex in Oldeholtpade en doe mee met de korfbalclinic van SCO!

Deze clinic is GRATIS toegankelijk voor alle kinderen in deze leeftijdscategorie (leden en niet-leden).  Je hoeft niet alleen te komen, maar neem ook gezellig je vriendjes en vriendinnetjes mee! Mark van Veen en Roland Oostra verzorgen deze training. Je ontvangt na afloop van de clinic ook nog een hele een gave goodiebag!

Locatie:
Sportcomplex De Hoolt-tuun
Hoofdweg 211/A
Oldeholtpade

Aanvang : 13:00 uur

Opgeven kan voor 10 juni, door een E-mail met vermelding van “korfbalclinic” en je naam en leeftijd te sturen naar sporten@kvsco.nl.

Tot zaterdag 12 juni!