k.v. SCO Businessclub gaat weer actief van start

k.v. SCO Businessclub gaat weer actief van start

k.v. SCO Businessclub gaat weer actief van start 863 648 K.V. SCO

De afgelopen periode lagen de activiteiten van de k.v. SCO Businessclub helemaal stil. Noodgedwongen door alle opgelegde maatregelen. Wij weten niet hoe lang dit nog duurt. Daarom is besloten om de activiteiten toch weer op te pakken. Wat kan er wél en hoe kunnen we elkaar als ondernemers helpen deze periode?

Wij beseffen dat er tegenwoordig al veel online bijeenkomsten zijn, maar online is wel een manier om elkaar toch te kunnen ontmoeten en ervaringen/uitdagingen te delen met elkaar. Normaal gesproken regelen we voor iedere businessclub bijeenkomst een bedrijfsbezoek, waarbij de host de kans krijgt om het bedrijf te pitchen en om daarna af te sluiten met een rondleiding (indien mogelijk) en een netwerkborrel. Deze vorm is nu helaas niet mogelijk. Omdat wij van mening zijn dat iedereen wel wat positiviteit kan gebruiken, zijn we op zoek gegaan naar een spreker die wellicht vanuit een andere tak van sport een positief verhaal kan brengen. Waar iedereen wel iets uit kan halen. Een mooie kick-off van een nieuw seizoen van netwerkbijeenkomsten van de k.v. SCO Businessclub.

Spreker
Hiervoor hebben wij Marcel van der Togt bereid gevonden om tijdens de online bijeenkomst te komen spreken. Marcel van der Togt is voormalig bondscoach lange afstand zwemmen en één van de meest ervaren mensen in Nederland op het gebied van lange afstand zwemmen. Van 2015 tot 2019 heeft hij Maarten van der Weijden bijgestaan tijdens zijn voorbereiding op een geslaagde 11-stedenzwemtocht van 195KM. Vanuit zijn passie voor de zwemsport en jarenlange ervaring als coach, zowel in sport als het bedrijfsleven, helpt hij mensen hun persoonlijke en onbegrensde mogelijkheden op te zoeken.

Marcel zal de hele online bijeenkomst aanwezig zijn. Naast zijn persoonlijke verhaal zal hij de vertaalslag maken aan de hand van onze ervaringen en uitdagingen en dit meenemen in zijn verhaal.

Wil je meer weten over Marcel van der Togt? Bekijk hier zijn website: https://www.marcelvandertogt.nl

Programma
19.45 uur Online ‘inloop’
20.00 uur Intro netwerkbijeenkomst online via Teams
20.10 uur Rondje langs de velden (pitch en ervaringen laatste maanden)
20.45 uur Bespreken (ingezonden) uitdagingen
21.00 uur Spreker Marcel v/d Togt
21.30 uur Borrel / Einde

Borrelpakket
De eerste online netwerkbijeenkomst vindt plaats op donderdag 25 februari a.s. via Microsoft Teams. En om feestelijk af te trappen, bieden we alle aanwezigen een borrelpakket aan met speciaal bieren. Mede mogelijk gemaakt door Pub-up Beershop, Gastrovino Otten en Slagerij Hoeksma. Deze borrelpakketten worden vooraf bij iedereen thuis of op het werk bezorgd. Hiervoor zijn reeds bezorgafspraken gemaakt met alle aanwezigen.

Businessnetwork
Tijdens netwerkbijeenkomsten van de SCO  Businessclub brengen we het bedrijfsleven met elkaar in contact en creëren we zakelijke kansen. Bedrijven kunnen hier laten zien in welke branche ze actief zijn, wat hun kennis en kunde is en waar ze kunnen bijdragen of faciliteren met hun zakelijke mogelijkheden.  De SCO Businessclub  is er op gericht om ondernemingen te ondersteunen. Meer informatie over over de k.v. SCO Businessclub is te <hier> te vinden.

Agenda
De netwerkbijeenkomsten vinden plaats op bijna iedere 4e donderdag van de maand. Hierbij alvast een overzicht van de data voor volgende netwerkbijeenkomsten:
– Donderdag 25 maart 2021
– Donderdag 22 april 2021
– Donderdag 27 mei 2021
– Donderdag 24 juni 2021
– Donderdag 26 augustus 2021
– Donderdag 23 september 2021