Diever, Kreeft en Delfsma verlengen

Diever, Kreeft en Delfsma verlengen

Diever, Kreeft en Delfsma verlengen 863 648 K.V. SCO

Ook seizoen 2021-2022 staan Hillebrand Diever, Arjan Kreeft en André Delfsma aan het roer bij de selectie van k.v. SCO.

Hillebrand Diever en Arjan Kreeft blijven de hoofdtrainers van ons vlaggenschip. ‘We blijven werken aan de sportieve doelstellingen richting volgend seizoen. Daarnaast ligt de focus op de ontwikkeling van de groep en met name het individu’.

Andre Delfsma blijft aan als trainer van SCO 2. De jonge trainer ziet genoeg perspectief in de groep en hij is gedreven om meer te leren van de beide hoofdtrainers.

De drie rasechte SCO’ers zijn ondanks corona met veel fanatisme en enthousiasme door blijven werken. Samen met fysiek trainer Bouke Wortman is er een gevarieerd trainingsschema opgesteld, is er regelmatig persoonlijk contact en tijd voor ontspanning. Er is keihard gewerkt. Fysiek staan de spelers er goed voor. Het is fantastisch om te zien dat de groep gemotiveerd en gretig blijft. Deze jonge selectie is dan ook klaar voor een eventuele herstart van de competitie.

Zowel de spelers als het bestuur zijn blij met deze verlenging. Hillebrand, Arjan en Andre veel succes!