Het SCO korfbalganzenbordspel

Het SCO korfbalganzenbordspel

Het SCO korfbalganzenbordspel 863 648 K.V. SCO

Beginnen de muren al op je af te komen? Weet je van gekkigheid niet meer wat je moet doen? Deze bizarre corona periode brengt echter ook mensen samen. De televisie gaat uit en het “traditionele” bordspel komt weer op tafel. Dat is namelijk vermaak voor het hele gezin.

Speciaal hiervoor is het SCO korfbalganzenbordspel” gemaakt. Dit spel kan je spelen met max. 6 spelers, vanaf de leeftijd van 3 á 4 jaar. Het bord waar de pionnen op moeten komen te staan vind je rechts, door op de afbeelding van het bord te klikken. De pdf die dan verschijnt kan je vervolgens uitprinten (in kleur). Je benoemt 1 leider in het spel die verantwoordelijk is voor de vragen/opdrachten. Alle benodigdheden voor het spel staan in de pdf “Spelregels en opdrachten SCO Ganzenbord “. Klik vervolgens op de blauwe afbeelding met de tekst “De spelregels ” en print ook deze pdf uit, want hierin staan ook de vragen / opdrachten. LET OP ! Het is belangrijk dat de deelnemers de vragen (vooraf) niet te zien krijgen. Alleen de leider van het spel beheert de vragen en de opdrachten!

 

De vragen zijn in 3 categorieën onderverdeeld en te herkennen aan het blauwe hersenplaatje met gewichtheffer
(= train your brain)

  • Makkelijke vragen (3 tot 6 jaar)
  • Middelmatige vragen (6 tot 11 jaar)
  • Moeilijke vragen (12 en ouder)

We wensen jullie heel veel sport- en speelplezier!