Target van 25 ballen bereikt!!

Target van 25 ballen bereikt!!

Target van 25 ballen bereikt!! 433 325 K.V. SCO

Twee weken geleden zijn we gestart met deze ballenactie en het doel was 25 ballen voor het volgend seizoen bij elkaar te krijgen. Gisteren zaten we al op 20 ballen en vandaag hebben we het doel van 25 ballen al bereikt!! Dankzij iedereen die de afgelopen twee weken een bal gedoneerd heeft, hoeven we hier in het nieuwe seizoen in ieder geval niet op te bezuinigen.

Nu zou je denken het doel is bereikt, dus het doneren is klaar, maar de actie loopt nog door tot en met 14 februari as. Laten we vooropstellen dat we natuurlijk ontzettend blij verrast zijn door alle donaties en dat we al zo snel ons doel van 25 ballen bereikt hebben. Maar doneren kan dus nog steeds en hoe meer ballen hoe beter, want de bal is (na onze leden zelf) toch het belangrijkste deel van ons korfbal spel.

Voel jij je net als alle andere bal donateurs ook betrokken bij onze vereniging en wil je ook nog een bal doneren? Klik dan op onderstaande link:

https://www.actielink.nl/kvsco/

Voor één bal betaal je € 45,-, maar het is ook mogelijk om een halve bal (€ 22,50) of een kwart bal (€ 11,25) te doneren.

Vast bedankt!!