Update Coronaprotocol

Update Coronaprotocol

Update Coronaprotocol 863 648 K.V. SCO

Nu er opnieuw grote wijzigingen zijn in de regels die gehandhaafd moeten worden i.v.m. Covid-19, zijn alle actuele regels samengevat in een nieuw “Coronoprotocol SCO” en op de website geplaatst. Met de informatie in dit protocol kunnen alle sporters, trainers, begeleiders, ouders/verzorgers en toeschouwers, de voor hem of haar relevante richtlijnen vinden om veilig te bewegen op en rondom sportcomplex De Hoolt-tuun en Sporthal de Steense. Het protocol is een uitwerking van de regels en adviezen van het RIVM en NOC/NSF.

De “Coronaprotocol” pagina vind je onder de menuknop “Club info”:

https://kvsco.nl/club-info/coronaprotocol/

Heb je vragen over het protocol? Mail dan naar: secretariaat@kvsco.nl
Het protocol wordt aangepast als de actualiteit daarom vraagt, dus hou deze pagina in de gaten!