Jorrit van der Meer wil zich verder ontwikkelen bij SCO

Jorrit van der Meer wil zich verder ontwikkelen bij SCO

Jorrit van der Meer wil zich verder ontwikkelen bij SCO 863 648 K.V. SCO

De van Leonidas afkomstige Jorrit van der Meer speelt sinds kort in SCO A1. Vanaf de Kangoeroes heeft hij altijd bij K.V. Leonidas uit Noordwolde gekorfbald waar hij nu nog steeds betrokken is en de F-jeugd traint.

De geboren en getogen 15-jarige Noordwoldiger wil zich graag verder ontwikkelen en heeft daarom besloten bij SCO te komen korfballen. Daarnaast wil Jorrit ook graag wedstrijdkorfbal spelen.

“SCO ken ik ook omdat mijn vader scheidsrechter is voor SCO. Met A1 hoop ik dat we als team steeds beter worden zodat we steeds betere prestaties neer kunnen zetten. En ik vind het belangrijk dat we met z’n allen plezier hebben in het spelletje”. Aldus Jorit.

Naast korfbal en trainen geven zit Jorrit in Havo 4 van het Linde College.