Welkom Jesse!

Welkom Jesse!

Welkom Jesse! 863 648 K.V. SCO

Jesse Snijder is sinds kort lid van SCO/MOTIP DUPLI. Jesse is op dit moment 8 jaar en hij gaat korfballen in de E4. Omdat we bij SCO elk nieuw lid belonen met een welkomstcadeau, heeft Jesse een originele SCO supporter sjaal gekregen. Welkom bij onze club Jesse ! Wij wensen je heel veel korfbalplezier toe bij SCO.

Wil jij ook lekker gaan sporten en net als Jesse een welkomstcadeau ontvangen? Meld je dan ook aan als nieuw lid bij SCO. Ben je al lid van SCO en breng je een nieuw spelend jeugdlid aan, dan krijg je van ons een cadeaukaart naar keuze ter waarde van € 10,00 én je krijgt tijdelijk ook nog een echte korfbalbal! SCO heeft hiervoor 20 nieuwe ballen ter beschikking. Dit geldt voor elk spelend jeugdlid die je lid maakt van de B- t/m F-jeugd. Wil jou broer, zus, vriend(in), klasgenoot, buurjongen of buurmeisje lid worden, vul dan het aanmeldingsformulier in en zet hier ook op dat jij deze persoon lid hebt gemaakt.

Het aanmeldingsformulier vind je op onze site https://kvsco.nl/lidmaatschap/sco-lid-worden/

Voor meer informatie stuur je een E-mail bericht naar: sporten@kvsco.nl.