Wij willen Noor en Puck aan jullie voorstellen!

Wij willen Noor en Puck aan jullie voorstellen!

Wij willen Noor en Puck aan jullie voorstellen! 863 648 K.V. SCO

Ons clublid Alyssa Ario (in het midden)  heeft Noor en Puck Simons lid gemaakt en Alyssa krijgt als dank daarvoor een cadeaubon, zodat ze voor zichzelf een leuk cadeau kan kopen. En Noor een Puck hebben als nieuw lid een mooi Reuzenpanda’s  t-shirt gekregen, die ze gelijk aan kunnen trekken tijdens de trainingen.

Voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 7 jaar hebben we bij SCO namelijk een uniek bewegingsprogramma, waarbij uiteenlopende sporten zoals o.a. korfbal, voetbal, atletiek, hockey, volleybal en basketbal worden beoefend. Dit zijn bij SCO “de Reuzenpanda’s en zij  trainen één keer in de week, zodat dit goed te combineren is met bijvoorbeeld zwemles. De Reuzenpanda’s doen ook allerlei andere leuke activiteiten en ze lopen o.a. mee met de line-up van SCO 1 in een volle sporthal.

Welkom Noor en Puck!! Heel veel plezier toegewenst bij de Reuzenpanda’s van SCO!

Meer informatie over de onze Reuzenpanda’s is te vinden op onze << website >>

Ben jij lid van SCO en breng jij ook een nieuw lid bij de Reuzenpanda’s aan, dan krijg jij van ons ook een cadeaukaart naar keuze ter waarde van € 10,00