SCO A1 keert terug in het wedstrijdkorfbal

SCO A1 keert terug in het wedstrijdkorfbal

SCO A1 keert terug in het wedstrijdkorfbal 863 648 K.V. SCO

Na 2 seizoen afwezig te zijn geweest in het wedstrijdkorfbal, keert SCO A1 in het seizoen 2020-2021 terug in het wedstrijdkorfbal. Zowel de spelers als trainer/coach Hendrik de Jong vinden dit geweldig.
‘Eindelijk kunnen we weer met en tegen jongens spelen’, roepen de spelers  enthousiast.

Tijdens hun periode in het breedtekorfbal is de ploeg hard en fanatiek blijven trainen. We hebben geen enkele stap terug gedaan tijdens de trainingen. Op alle mogelijk manieren wilden we het niveau van het wedstrijdkorfbal behouden om zo goed voorbereid te zijn op de terugkeer.

Het bestuur van SCO is trots op Hendrik de Jong en zijn ploeg dat ze met z’n allen de schouders eronder hebben gezet om dit te realiseren. SCO A1 en Hendrik veel plezier en succes!