Hannah Kuperus maakt overstap naar selectie

Hannah Kuperus maakt overstap naar selectie

Hannah Kuperus maakt overstap naar selectie 863 648 K.V. SCO

Hannah Kuperus maakt volgend seizoen deel uit van de selectie van SCO. Vanaf haar 6e speelt ze bij SCO, waarin ze de laatste jaren in SCO A1 speelde. In de D’s speelde ze een jaar in het Friese team. De stap naar de selectie is voor haar een uitdagende, maar vooral een leuke. ‘Ik ben benieuwd wat het me gaat brengen.’ ‘Ik hoop dit jaar heel veel te leren,’ verteld Hannah. Daarnaast hoopt ze met de selectie op een leuk seizoen, met natuurlijk een zo goed mogelijke prestatie.

Hannah woont in Oldeholtpade en volgt de opleiding HBO Verpleegkunde in Zwolle. Naast haar studie onderneemt ze graag leuke dingen met vrienden.

Hannah, veel plezier en succes in de selectie!