Thijs maakt broer Jelte lid

Thijs maakt broer Jelte lid

Thijs maakt broer Jelte lid 475 356 K.V. SCO

Thijs Pijlman is afgelopen jaar in Oldeholtpade komen wonen en sinds begin dit jaar is hij lid van MOTIP DUPLI – SCO. Nadat Thijs in de het afgelopen seizoen vier keer had meegetraind, zorgde de corona crisis er helaas voor dat hij geen wedstrijden meer heeft kunnen spelen. Zijn enthousiasme was er echter niet minder door en mede daardoor heeft zijn broertje Jelte de afgelopen 3 weken proef gedraaid bij de trainingen van onze club. Ook Jelte beviel het trainen en spelen bij MOTIP DUPLI-SCO prima en vanaf het nieuwe seizoen gaat hij dan ook bij onze f-jeugd korfballen. Dat betekent ook voor hem gelijk echte korfbalwedstrijden spelen. Voor Thijs (links op de foto) een gave bal en een cadeaubon en Jelte ontving de enige echte SCO supporters sjaal. Welkom bij de club Jelte en heel veel korfbalplezier toegewenst bij MOTIP DUPLI – SCO!