Arnoud Stam kiest voor gezelligheid bij A’s van SCO

Arnoud Stam kiest voor gezelligheid bij A’s van SCO

Arnoud Stam kiest voor gezelligheid bij A’s van SCO 782 395 K.V. SCO

Arnoud Stam korfbalt met ingang van seizoen 2020-2021 in het blauw van SCO. De 18-jarige uit Nijeveen heeft van kleins af aan gekorfbald bij Dos ’46. Met Dos ’46 is hij acht keer kampioen geworden.

Arnoud is toe aan een iets nieuws en hij wil graag ergens anders spelen. Senna Schotanus vroeg toen op school ‘Kom je dan bij SCO spelen?’. En zo is het balletje gaan rollen. Arnoud volgt de opleiding Sport & Bewegen op Landstede in Zwolle.

‘Of we nou kampioen worden of niet, ik hoop gewoon op een gezellig jaar waarbij we het allemaal leuk hebben’ antwoord Arnoud op de vraag ‘Wat hoop je met het team te bereiken?’ Gezelligheid met het team en leuk spelen staat bij Arnoud voorop.

SCO wenst Arnoud dan ook veel plezier bij SCO en natuurlijk ook veel succes!