Activiteiten dag alternatief zomerkamp 2020

Activiteiten dag alternatief zomerkamp 2020

Activiteiten dag alternatief zomerkamp 2020 782 395 K.V. SCO

Zaterdag 29 augustus organiseert SCO een dag vol activiteiten voor alle jeugdleden van SCO.
Van Kangoeroes, SportAnders tot en met de A’s. Jullie zijn allemaal welkom!

We hopen dat we hiermee een sportief, gezellig en leuk alternatief voor jullie hebben bedacht in plaats van het zomerkamp. Het zomerkamp gaat dit jaar helaas niet door. Maar in augustus 2021 organiseren we wel weer het kamp!

Wat de inhoud van het programma is, blijft nog even geheim. Maar zorg er in ieder geval voor dat je deze hele dag alvast in je agenda noteert! Begin augustus maken we meer bekend over het programma van de activiteiten dag.

Tot zaterdag 29 augustus op het sportcomplex van SCO!