Andre Delfsma maakt technische staf SCO compleet

Andre Delfsma maakt technische staf SCO compleet

Andre Delfsma maakt technische staf SCO compleet 782 395 K.V. SCO

Vanaf seizoen 2020-2021 sluit Andre Delfsma aan bij de technische staf van SCO als trainer/coach van SCO 2. André, geboren en getogen in Oldeholtpade, groeide op met SCO. Op zijn 18e bemachtigde hij een plek in de selectie. Helaas was dit van korte duur en heeft hij zijn korfbalschoenen door diverse knieblessures op zijn 19e al aan de wilgen moeten hangen.

Maar betrokken bij de club bleef hij altijd. De afgelopen jaren was hij trainer/coach van SCO 3, waarmee hij altijd bovenin de 1ste klasse mee draaide. De stap naar trainer/coach van SCO 2 vindt hij dan ook een mooie ontwikkeling.

Tegenwoordig woont hij samen met Marjon in Heerenveen. Hij is werkzaam als coördinator grid operations bij Enercon, leverancier van windturbines. Naast zijn werk en korfbal is hij liefhebber van autosport en watersport. Maar je ziet hem ook graag langs de waterkant om te vissen.

Met de aansluiting van André is de staf van de selectie van SCO compleet. Het technisch trio bestaat uit Hillebrand Diever, Arjan Kreeft en Andre Delfsma. Daarnaast verzorgt Bouke Wortman ook dit seizoen de fysieke trainingen van de selectie. Al 9 jaar heeft SCO profijt van zijn fanatisme en gedrevenheid.

Na haar interim periode afgelopen zaalseizoen heeft Annali Roeles ook besloten om haar functie als teammanager een vervolg te geven in seizoen 2020-2021. En zo van horen en zeggen heeft zij alle randzaken voor het komende seizoen alweer tot in de puntjes geregeld.

Ook Josta Westenbroek blijft komend seizoen medisch verzorger van de selectie.

Het bestuur is enorm blij met deze enthousiaste staf. Wij wensen André, Hillebrand, Arjan, Bouke, Annali en Josta dan ook veel plezier en succes!