Bourgondische sponsor- relatieavond

Bourgondische sponsor- relatieavond

Bourgondische sponsor- relatieavond 863 648 K.V. SCO

Woensdag 22 januari jl. werd er een sponsor- relatieavond georganiseerd op ons sportcomplex “De Hoolt-tuun” in Oldeholtpade. Sponsoren en andere nauw bij de club betrokkenen, waren uitgenodigd voor deze informatieve en gezellige avond. Nadat Arne Strampel alle aanwezigen op de hoogte had gebracht van alle activiteiten en de ambities van k.v. SCO, werd een gezellige en bourgondische avond ingezet. Een avond waarbij alles in het teken stond van bier. Slechts bepakt met gitaar, basdrum en zang wist “Biertroubadour” Jan Nota  de toon te zetten met zijn muziek. Hij begeleidde een route door landen en de geschiedenis van bier en vertelde op een amusante manier over de basis van het bierbrouwen. Maar natuurlijk werd er ook bier geproefd.

In samenwerking met Guido Niehaus en Kim Groen van Serve Perfect was er een proeverij, waarbij 6 verschillende speciaal bieren werden uitgelicht. Tijdens het proeven (soms geblinddoekt!) werden de bieren beoordeeld en kon men er met elkaar over praten. Het was absoluut een interessante ontdekkingsreis! De avond werd afgesloten met een muzikaal optreden van Jan Nota.

Naast deze jaarlijkse sponsor- relatie avond worden er ook regelmatig netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze netwerkbijeenkomsten van de SCO Businessclub brengen we het bedrijfsleven met elkaar in contact en creëren we zakelijke kansen. Bedrijven kunnen hier laten zien in welke branche ze actief zijn, wat hun kennis en kunde is en waar ze kunnen bijdragen of faciliteren met hun zakelijke mogelijkheden. Mocht je als bedrijf je hier ook bij aan willen sluiten, meld je dan vrijblijvend aan voor deelname aan één van de netwerkbijeenkomsten. Meer hierover is te lezen op onze website: https://kvsco.nl/sponsoren/businessclub/