Korfbal Clinic van topkorfballers groot succes

Korfbal Clinic van topkorfballers groot succes

Korfbal Clinic van topkorfballers groot succes 863 648 K.V. SCO

Bijna 30 jonge, talentvolle spelers van SCO (C’s, B’s en A-junioren) waren zondagmorgen naar De Steense gekomen om mee te doen met de korfbal clinic die daar werd gegeven door Korfbal League-spelers Julian Frieswijk en Leander Zwolle.

Het is fantastisch om te zien dat elke korfballer, ongeacht het niveau of leeftijd, tijdens zo’n clinic veel kan bijleren en het gelijk in de praktijk kan toepassen.  De beide korfbal professionals gaven een bijzonder uitdagende clinic met handige tips en toffe tricks, waardoor de jeugdige spelers nog meer plezier in het korfballen hebben gekregen.

Terwijl de spelers deelnamen aan de clinic, werden de ouders geïnformeerd over het reilen en zeilen van onze vereniging en heeft sponsor Fysio Wolvega weer een presentatie gegeven over sport, blessures en preventie bij jeugd.

Deze Clinic / ouder ochtend was dan ook weer een groot succes en zeker voor herhaling vatbaar.