Supportersbus Odik – SCO as. zaterdag

Supportersbus Odik – SCO as. zaterdag

Supportersbus Odik – SCO as. zaterdag 863 648 K.V. SCO

SCO 1 heeft afgelopen zaterdag belangrijke winstpunten gepakt door te winnen van Deetos/Snel. Zaterdag 1 februari gaat de strijd om lijfsbehoud verder en speelt SCO 1 om 18.30 uur tegen Odik in Barneveld. Onze spelers hebben de steun van jullie supporters hard nodig. Wij hopen dan ook met z’n allen dat er heel veel supporters naar deze wedstrijd komen. Als het publiek ons blijft steunen, dan kan dat serieus het verschil maken en dan zijn we wederom in staat om een goede wedstrijd met een mooi resultaat neer te zetten.

Jij komt toch ook? Bij voldoende animo huren we een touringcar om zo gezamenlijk naar Barneveld te rijden. Geef je vandaag of morgen (vóór as. woensdag 29 januari) op bij Josta Westenbroek via 06-46 29 32 41. Een WhatsApp bericht met je naam en het aantal personen is voldoende.

We vertrekken dan as. zaterdag in de loop van de middag vanaf De Steense. De exacte vertrektijd wordt uiterlijk as. donderdag bekend gemaakt. Uiterlijk een half uur na afloop van de wedstrijd zal de bus weer richting Wolvega vertrekken.

De eigen bijdrage is slechts € 5,- per persoon en de jeugd t/m 15 jaar mag gratis mee!

Geef je snel op bij Josta Westenbroek: 06-46 29 32 41. Tot zaterdag!