Aegle Frieswijk nieuwe hoofdtrainer van SCO

Aegle Frieswijk nieuwe hoofdtrainer van SCO

Aegle Frieswijk nieuwe hoofdtrainer van SCO 863 648 K.V. SCO

Aegle Frieswijk  is voor de rest van het seizoen hoofdtrainer bij SCO. Aegle is de opvolger van de onlangs opgestapte Riko Kruit. Arjan Kreeft blijft assistent-trainer.

„Als ik de club kan helpen, doe ik dat graag”, aldus Aegle Frieswijk, die nog altijd nauw verbonden is met de club. Frieswijk was al eerder hoofdtrainer van de SCO selectie van 2014-2018.

De selectie maakte sinds het begin van het zaalseizoen een wat uitgebluste indruk en een nieuwe trainer zorgt voor nieuwe energie bij een selectie. De spelers zien het als een nieuwe start. Iedereen ruikt weer kansen. Er komt iets van een boost. De spelers voelen heel goed aan dat er iets gaat veranderen, waardoor ook de instelling verandert. De laatste wedstrijd tegen koploper Oost Arnhem was daar een voorproefje van.  Maar dat moet je ook weer niet te groot maken, het is niet dat SCO opeens de pannen van het dak speelde”, maar we zitten weer in de lift en Aegle Frieswijk zwaait de komende tijd de scepter.