Reint Oostra genomineerd voor “De Gouden Pluim”

Reint Oostra genomineerd voor “De Gouden Pluim”

Reint Oostra genomineerd voor “De Gouden Pluim” 863 648 K.V. SCO

De afgelopen tijd hebben de lezers van De Stellingwerf mensen genomineerd die iets bijzonders hebben gedaan voor onze gemeente. Uit de genomineerden heeft de jury vijf personen gekozen die gaan strijden voor de Gouden Pluim.

Één van de 5 genomineerden is onze eigen Reint Oostra. Vanaf zijn jeugd is hij al actief bij kv SCO. Hij fluit wedstrijden, schrijft wedstrijdverslagen en doet hij  onderhoud bij de club. Tevens zit hij in de Commissie Wedstrijdzaken en in de Commissie Scheidsrechters. Tot voor kort was hij ook nog actief als jeugdtrainer. Daarnaast is hij ook mede-oprichter van de voedselbank Weststellingwerf, waar hij ook in het bestuur zit. Wij zijn trots dat Reint genomineerd is voor deze Gouden Pluim.

Door publieksstemmen en stemmen van de jury wordt de uiteindelijke winnaar gekozen. Iedereen kan tot zondagavond 12 januari as. online z’n stem uitbrengen.

STEM HIER