Nieuwe website

Nieuwe website

Nieuwe website 1500 1125 K.V. SCO

Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe website!

Bij SCO vinden we het belangrijk om met de tijd mee te gaan en hier hoort ook een eigentijdse website bij, met nieuwe handigheidjes en een fris design. Enkele maanden geleden werd daarom een “websitecommissie” samengesteld uit leden van de communicatie commissie, bestaande uit Josta Westenbroek en Jan Bouwman, samen met Arjen Mulder en Konrad Hakkaart van Webdesign & Grafisch Ontwerp bureau “Laagland Media”. Vervolgens is er gebrainstormd over de inhoud en uitstraling van de nieuwe site. Laagland Media heeft alle informatie van die briefing daarna verwerkt tot een compleet nieuwe website lay-out. Jan Bouwman is een nieuw menu en nieuwe teksten gaan schrijven en heeft daar foto’s bij geplaatst. En nu is het dan zover. De nieuwe website is klaar en staat online!

Er is heel veel vernieuwd.  Het eerste wat je zal opvallen is de moderne look & feel van de website. De drie meest recente nieuwsberichten staan nu met duidelijke en goed uitgesneden foto’s bovenaan op de homepage. Direct daaronder staat vermeld wanneer, waar en tegen wie de eerstvolgende wedstrijd van SCO1 wordt gespeeld.  Ook de drie tabs (programma, uitslagen en standen) maken het gemakkelijk om snel informatie over alle wedstrijden van SCO te vinden. Daarnaast zijn er verschillende koppelingen met Social Media kanalen gemaakt en verschijnen nu alle foto’s die op het Instagram account van SCO worden geplaatst automatisch onderaan op de nieuwe homepage. Op de pagina “historie” (onder “clubinfo”) staan o.a. mooie oude foto’s en persberichten en is daardoor ook zeer de moeite waard om te bekijken.

De nieuwe overzichtelijk menu navigatie structuur zorgt er voor, dat de informatie waar je naar op zoek bent, makkelijker kan worden gevonden. Wij hopen dat we jullie met de nieuwe website nog beter van dienst kunnen zijn en optimaal op de hoogte kunnen houden van het laatste nieuws. Zijn er vragen/opmerkingen over de nieuwe website of is er iets toch niet helemaal duidelijk, stuur dan een berichtje naar communicatie@kvsco.nl

Op de foto: links Jan Bouwman (SCO communicatie commissie) en rechts Arjen Mulder van Laagland Media.