Thuiswedstrijden SCO1 ook te zien via livestream

Thuiswedstrijden SCO1 ook te zien via livestream

Thuiswedstrijden SCO1 ook te zien via livestream 960 637 K.V. SCO

Korfbal kijken vanaf de tribune in sporthal De Oolde Steense is natuurlijk het allerleukste. Maar voor wie echt niet in de gelegenheid is om op zaterdag 16 november naar sporthal in Wolvega af te reizen, verzorgt SCO een livestream van de wedstrijd SCO 1 tegen Wageningen 1.

De video livestream biedt ons de mogelijkheid om deze thuiswedstrijd vanaf 20:00 uur live via ons YouTube kanaal online te delen met publiek over de hele wereld. Met onze livestream  hebben we dus een wereldwijd publiek, dat fysiek niet aanwezig kan zijn, maar toch gratis de mogelijkheid heeft om de wedstrijd bij te wonen door deze te bekijken op een desktop, laptop, tablet of mobiel.

Om te voorkomen dat de online kijker zich tijdens de pauze moeten vermaken met het beeld van een leeg veld, worden op dat moment de hoogtepunten uit de eerste helft getoond en is er een reclame blok voor de sponsoren. De livestream is vanwege het grote aantal views van korfbal- en sportliefhebbers uit heel Nederland dus ook voor sponsoren uitermate interessant. Het is voor sponsoren mogelijk om tijdens de uitzending hun bedrijfslogo in beeld te laten brengen, of een eigen commercial uit te zenden via de stream.

Zodra de livestream voorbij is, komt de volledige video van de wedstrijd op ons YouTube kanaal te staan en is het mogelijk om de uitzending op ieder gewenst moment nog eens terug te kijken. De Live stream biedt dus de mogelijkheid van live kijken, terugkijken, analyseren en delen met vrienden, familie en fans. Er gaat geen moment meer verloren! De link naar onze “livestream” op YouTube staat op de homepage van onze nieuwe website en is daardoor gemakkelijk te vinden. Voor het gemak staat de link ook <hier>