SCO programma nieuwe leden

SCO programma nieuwe leden

SCO programma nieuwe leden 1024 768 K.V. SCO

Het nieuwsbericht over “sporten met vrienden en vriendinnen” en dat we bij K.v. SCO een programma hebben waarin we onze leden belonen als ze een vriend(in) meenemen heeft gelijk al een aantal nieuwe leden gebracht!

Myrthe speelt in SCO E6 en heeft haar broertje Sem nieuw lid gemaakt. Myrte krijgt daarom als dank de beloofde cadeaukaart en een SCO sleutelhanger. Broertje Sem ontvangt als nieuw lid een mooie SCO bidon. En dan Maaike uit SCO E4, zij heeft haar zusje Jildau lid gemaakt en krijgt ook een cadeaubon en SCO sleutelhanger. Jildau krijgt uiteraard haar eigen bidon.
Jildau en Sem starten aankomend seizoen beide in de f-jes. Welkom Jildau en Sem, wij wensen jullie heel veel korfbal plezier toe bij SCO!

Samen sporten is zoveel leuker! Dus wil jij dit ook? Neem dan net als Myrthe en Maaike iemand mee naar de club. Maak ook iemand lid!! Dan ontvang jij binnenkort ook die leuke cadeaus.