Sporten met vrienden en vriendinnen

Sporten met vrienden en vriendinnen

Sporten met vrienden en vriendinnen 667 500 K.V. SCO

Als je gaat sporten is een van de belangrijkste redenen om het vol te houden: plezier. Bij KVSCO hebben we een programma waarin we onze leden belonen als ze een vriend(in) meenemen. Want samen sporten is nog leuker! Dus neem ook je vriend(in) mee naar de club.

Marlisa is lid van SCO en heeft onlangs Lotte nieuw lid gemaakt. Marlisa krijgt daarom als bedankje van de club, een cadeaukaart (om zelf iets leuks mee te kopen) en een SCO sleutelhanger. En Lotte? Die ontvangt een mooie SCO bidon die ze mee kan nemen naar de trainingen en wedstrijden. Welkom Lotte, veel korfbal plezier toegewenst bij SCO!

Wil jij dit ook? Maak je vriendje/vriendinnetje, buurmeisje/ buurjongen, broer/zus nu lid!! Dan ontvang jij binnenkort ook die leuke cadeaus.