Rixt Buma en Kristian Meijer naar SCO

Rixt Buma en Kristian Meijer naar SCO

Rixt Buma en Kristian Meijer naar SCO 1600 1600 K.V. SCO

Met de komst van Rixt Buma en Kristian Meijer investeert SCO opnieuw in de jeugd. Rixt houdt zich, ondanks haar jeugdige leeftijd, prima staande in de 1e klas bij Oerterp en ziet spelen in de selectie van SCO als een mooie volgende stap in haar korfbal carrière. Rixt weet wat ze wil en heeft een enorme drive om beter te worden; een typische SCO dame dus. Kristian komt van Noveas, is net zo ambitieus, en wil zich via onze junioren verder ontwikkelen.

SCO is altijd op zoek naar jong talent. Als hoofdklasser met een professionele en ervaren staf is SCO een uitstekende leerschool voor ambitieuze korfballers. Wil jij ook graag beter worden als korfballer en ben je klaar voor een volgende stap? Schroom niet om contact op te nemen, meetrainen is altijd mogelijk.