D1 kampioen

D1 kampioen

D1 kampioen 733 550 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag speelde SCO D1 thuis tegen “middenmoter” HHV D1. De uitwedstrijd bij HHV werd verloren met 1 punt verschil, dus het was behoorlijk spannend. De eerste helft werd er hard gewerkt en dat resulteerde in een 5-1 ruststand. Na de pauze werd het toch nog even spannend, toen HHV 2 snelle goals achter elkaar maakte. Maar de spelers van SCO D1 hebben dit seizoen veel progressie gemaakt en door meer in functie te spelen, werden de juiste mensen aangespeeld en werd de voorsprong groter en groter, met een uiteindelijk eindstand van 11-3. Terechte grote blijdschap bij de spelers. Selectiespelers Melvin, Ray, Henk-Jan en Anouk die als supporters ook bij de wedstrijd aanwezig waren, deelden de medailles uit aan de spelers ……………………

Proficiat Jurre Burie, Luna van den Akker , Tessa Bosma, Annemarije Elsinga, Michelle Huismans , Lieke de Jong, Lois de Jong, Ilse Meijerink en Mendy van Spengen. Ook felicitaties voor de coaches Appie Bosma en Pauline ter Wee! We hebben genoten van jullie spel, jullie spelvreugde, jullie vorderingen en jullie teamgeest en ga zo door in het aankomende veldseizoen!