Paasfun

Paasfun

Paasfun 900 1269 K.V. SCO

De selectie van SCO organiseert voor alle kinderen van de B-jeugd t/m de kangoeroes een SCO PAASFUN.

De jeugd van de B’s t/m E’s die meedoen met het mixtoernooi, kunnen zich opgeven voor 10 april bij de trainer/trainster. Deze ochtend sluiten we gezamenlijk af met een gezellige Paasbrunch, die rond de klok van 13.00 uur eindigt. Ook de ouders zijn deze ochtend van harte welkom, broodjes en soep staan voor jullie klaar.

Wil jouw vriendje, vriendinnetje, broertje of zusje ook paaseieren zoeken, geen probleem.

Natuurlijk is er ook weer een kleurwedstrijd. Print de kleurplaat uit die bij de Wedstrijd Expres is meegestuurd of klik op deze link en print hem uit. Lever hem zondag 14 april bij aanvang in en misschien win je wel een prijs en kom je op de foto met een selectielid.

Geef je ook op, want wij hebben er ook onwijs veel zin in!

Selectie SCO