Kou deert SCO-jeugd niet

Kou deert SCO-jeugd niet

Kou deert SCO-jeugd niet 825 300 K.V. SCO

Zo’n 90 SCO-kids stonden vanochtend in de vrieskou te trappelen om te starten met paaseieren zoeken, speuren of te strijden voor de 1ste plaats van het mixtoernooi. De jongste SCO-jeugd paaseieren zoeken uitgebreid met aansluitend een leuke speurtocht met spellen en vragen. Voor de E t/m B-jeugd stond er een mixtoernooi op de planning. Teams werden gemaakt door de verschillende leeftijdscategorieën te mixen. Elk team werd gecoacht door een speler van de selectie.

Er werd fanatiek en enthousiast gezocht en gestreden, menig winterjas hing binnen no-time over de boarding.

Na een klein uur klonk het fluitsignaal voor de start van de finale van het mixtoernooi. Team Annemijn met Lars Bosma, Jurre Burie, Malin van Veen, Doris van der Woude, Tara Schabbink Jildou Hoekstra en Lev ten Wolde wonnen het toernooi. Zij gaan binnenkort Riko Kruit en Lennert Westerhof assisteren bij een training van de selectie. Sem Adams sluit aan bij deze winnaars. Hij won de kleurwedstrijd.

Hoe toevallig het soms kan zijn, de 2de plaats werd veroverd door Team Henk Jan. Zijn spelers winnen een Meet & Greet met Henk Jan bij zijn schapen. Ook Jenthe van Veen mag Henk Jan ontmoeten bij zijn schapen. Zij had de één na mooiste tekening gemaakt.

De 3e plaats was voor team Ray. Deze spelers hebben binnenkort een Meet & Greet met Kevin Sierdsma op de boerderij. Tez de Graaf neemt ook een kijkje bij de koeien van Kevin Sierdsma. De 3e prijs van de kleurwedstrijd was voor haar.

Na de prijsuitreiking stond voor iedereen de brunch klaar in de kantine en buiten. De kantine bleek te klein om iedereen binnen een plekje te geven. De bikkels van de B’s en C’s namen plaats buiten op het terras. En voor de ouders stond er op het terras buiten soep en brood klaar.

De brunch was uitstekend verzorgd door de ladies onze ‘oude’ kantinecommissie. Prachtig zulke vrijwilligers. Deze dames en alle andere vrijwilligers willen bedanken voor hun bijdrage.

Kortom een machtig mooie ochtend voor jong en oud! Wij zijn SCO.

Iedereen bedankt en tot volgend jaar!

Selectie SCO