Team WKS D1 kampioen in de hoofdklasse

Team WKS D1 kampioen in de hoofdklasse

Team WKS D1 kampioen in de hoofdklasse 863 648 K.V. SCO

Vandaag speelde team WKS D1 een uitwedstrijd tegen De Wâlden D1. Met een overtuigende 5-11 overwinning heeft WKS D1 niet alleen deze wedstrijd gewonnen, maar zich ook verzekerd van de hoofdklassetitel. Dankzij deze overwinning is WKS D1 namelijk officieel kampioen van de hoofdklasse! Dit geweldige resultaat betekent ook dat ze zich hebben gekwalificeerd voor de halve finale van de hoofdklasse, die op 15 juni aanstaande zal plaatsvinden.

De spelers, coaches en fans van WKS D1 richten zich nu op de komende halve finale, waar het team zal strijden om een plek in de finale. We wensen team WKS D1 veel succes en kijken uit naar een spannende wedstrijd op 15 juni.

Gefeliciteerd WKS D1 met het kampioenschap en veel succes in de halve finale!