SCO F2 haalt eerste veldkampioenschap binnen!

SCO F2 haalt eerste veldkampioenschap binnen!

SCO F2 haalt eerste veldkampioenschap binnen! 863 648 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag heeft SCO F2 geschiedenis geschreven door als eerste veldkampioen van het seizoen te eindigen. In een spannende wedstrijd tegen Kine F1 wisten de spelers van SCO F2 met een 10-12 overwinning de titel veilig te stellen.

Deze prestatie is extra bijzonder omdat SCO F2 als enige F2-team in een zware poule met allemaal F1-teams speelde. Ondanks de sterke tegenstand en moeilijke wedstrijden hebben de jonge talenten van SCO F2 laten zien dat ze vechtlust en doorzettingsvermogen bezitten.

Wij feliciteren het team en bedanken de supporters voor hun steun. Dit kampioenschap is een mooie beloning voor het harde werk en de inzet van het hele team.