Schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf 2024

Schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf 2024

Schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf 2024 863 648 K.V. SCO

Het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf 2024 staat weer voor de deur! Op woensdag 15 mei aanstaande verzamelen jonge korfballers zich op het sportpark Spokedam in Noordwolde om te strijden voor de felbegeerde titel.

Het Schoolkorfbaltoernooi Weststellingwerf is een prachtige kans voor scholen in de regio om hun talenten te laten schitteren op het korfbalveld. Het belooft weer een dag vol sportiviteit en plezier te worden, waarbij de deelnemende teams hun korfbalvaardigheden kunnen tonen.

Via de Tournify app kan het toernooi gevolgd worden. Het wedstrijdschema is hier per poule te bekijken, en gedurende het toernooi kunnen fans live de uitslagen en standen volgen. De link naar de Tournify app is: https://www.tournify.nl/live/schoolkorfbaltoernooiweststellingwerf2024

Dus, zet woensdag 15 mei in je agenda en kom naar het sportpark Spokedam in Noordwolde om de jonge korfballers aan te moedigen en te genieten van een dag vol korfbalplezier!