SCO haalt € 1.027,- op tijdens Poiesz Jeugd Sponsor Gala!

SCO haalt € 1.027,- op tijdens Poiesz Jeugd Sponsor Gala!

SCO haalt € 1.027,- op tijdens Poiesz Jeugd Sponsor Gala! 863 648 K.V. SCO

Vrijdagavond (19 april), was een avond vol spanning en plezier op het Poiesz Jeugd Sponsor Gala in het WTC EXPO in Leeuwarden. Een spectaculair feest waarbij de opbrengsten voor alle deelnemende verenigingen bekend werden gemaakt.

Onze vertegenwoordigers, Alien Veenstra en jeugdleden Tez, Liz en Sophia, waren vol enthousiasme aanwezig. Deze toppers stonden eerder al paraat op zaterdag 23 maart in de Poiesz winkel in Wolvega om de speciale actie aanbieding aan de klanten te presenteren.

Het gala werd nog specialer met optredens van niemand minder dan Flemming en Kalvijn, die de gouden JSA munten uitreikte aan de gelukkige winnaars.

Aan het einde van de avond was het tijd voor de onthulling van de opbrengst. Met trots kunnen we melden dat Alien, Tez, Liz en Sophia een cheque van maar liefst € 1.027,- in ontvangst mochten nemen! Deze geweldige bijdrage is specifiek bestemd voor de aanschaf van nieuw spelmateriaal voor onze jeugdleden.

Een groot woord van dank aan iedereen die Poiesz munten voor SCO heeft gespaard. Jullie bijdrage heeft dit fantastische resultaat mogelijk gemaakt! Ook willen we Poiesz supermarkten hartelijk bedanken voor het schenken van dit geweldige bedrag.