Welkom Noor!

Welkom Noor!

Welkom Noor! 863 648 K.V. SCO

SCO verwelkomt Noor El Ghazi als nieuw lid. Noor is voorgedragen door Viënne Ziel en toegevoegd aan het groeiende team van SCO F4. Beide dames spelen nu samen in SCO F4. Hoewel het F4-team momenteel niet deelneemt aan officiële competities, nemen ze regelmatig deel aan gewenningstoernooitjes. Deze toernooien bieden een uitstekende gelegenheid voor beginnende korfballers om de sport te leren en zich voor te bereiden op toekomstige competitiedeelname. De toernooien vinden om de twee weken plaats en er doen verschillende buurtclubs aan mee. Na de zomervakantie zullen Viënne en Noor deelnemen aan de competitie in officiële wedstrijden.

Als dank voor het aanmelden van Noor heeft Viënne een mooie bal en een cadeaubon ontvangen, terwijl Noor een Dopper en een gratis ijsje bij Barr-iis heeft gekregen. Wij wensen Noor veel korfbalplezier toe bij SCO!

We roepen ook andere leden op om het voorbeeld van Viënne te volgen en vrienden aan te moedigen om lid te worden via deze unieke “lid maakt lid actie”. Elke keer dat een bestaand lid een nieuw lid introduceert, ontvangen beide een beloning.