Paasplezier met eierzoektocht en toernooien

Paasplezier met eierzoektocht en toernooien

Paasplezier met eierzoektocht en toernooien 863 648 K.V. SCO

Vandaag vierden we feest op het sportcomplex de Hoolt-tuun in Oldeholtpade, want het was tijd voor Paasfun. De ochtend begon met een vrolijke eierzoektocht voor de jongste leden, de Kangoeroes en F-jes, die enthousiast op zoek gingen naar verborgen lekkernijen. Na deze smakelijke start begon het sportieve gedeelte van de dag met een monokorfbaltoernooi voor de D- en E-jeugd, waarbij ook selectiespelers van SIOS en SCO meededen. De competitie was intens op het veld, terwijl de supporters vol enthousiasme hun teams aanmoedigden. Voor de oudere jeugd, de B- en C-teams, stond ook een monokorfbaltoernooi op het programma, samen met KorfbalAnders, waarbij opnieuw selectiespelers van SIOS en SCO meededen. Het hoogtepunt van de dag was ongetwijfeld de finalewedstrijden, waarbij de D- en E-jeugd en de B- en C-jeugd, evenals de deelnemers van KorfbalAnders, streden om de felbegeerde eerste plaats. De teams gaven alles om als winnaar uit de bus te komen. Met een mix van plezier, sportiviteit en competitie werd Paasfun 2024 een leuke, gezellige dag!