Update teampagina’s op de SCO website

Update teampagina’s op de SCO website

Update teampagina’s op de SCO website 863 648 K.V. SCO

Na de recente samenwerking met SIOS, De Hoeve, Leonidas en Forward, wat o.a. resulteerde in de vorming van de nieuwe gemengde WKS-teams, bleek dat de teampagina’s op onze website niet meer gevuld konden worden met de actuele competitiegegevens. Het stopzetten van de uitslagendienst van Antilopen veroorzaakte eveneens een uitdaging.

De afgelopen maanden zijn we dan ook hard aan het werk geweest om een oplossing te creëren, en we zijn verheugd jullie te informeren dat vanaf vandaag alle teampagina’s volledig zijn bijgewerkt. Op elke teampagina hebben we de actuele informatie van zowel de veld- als zaalcompetitie geïntegreerd. Dit overzicht is handig verdeeld in vier tabs: Stand, Uitslagen, Programma en Beker.

Doordat de KNKV de nieuwe WKS-teams als “Weststellingwerf” heeft benoemd, worden de WKS-teams op onze teampagina’s ook aangeduid als “Weststellingwerf”. Zodra de KNKV de naam aanpast, zal dit ook direct reflecteren op de teampagina’s.

We zijn verheugd dat we met deze vernieuwde teampagina’s weer de optimale service op onze website kunnen bieden die jullie van ons gewend zijn. Neem snel een kijkje. Je vindt de nieuwe teampagina’s bovenin het menu van de website onder “TEAMS”.