Ontdek de nieuwe look van SCO/European Aerosols

Ontdek de nieuwe look van SCO/European Aerosols

Ontdek de nieuwe look van SCO/European Aerosols 863 648 K.V. SCO

Eindelijk is het zo ver! Aankomende zaterdag 16 december, vóór de wedstrijd SCO/European Aerosols 1 – DOS (W) 1 (start om 20:00 uur), nodigen wij jullie van harte uit voor de onthulling van onze gloednieuwe kledinglijn in Sporthal De Steense!

Sponsoren
Een speciale dank aan onze hoofdsponsor, European Aerosols, en onze co-sponsoren Arbo Anders en Fysio Wolvega-Gorredijk. Zonder jullie onvoorwaardelijke steun zouden deze prachtige tenues niet mogelijk zijn geweest.

Wanneer?
Datum: aankomende zaterdag
Tijd: om 19:15 uur, vóór de wedstrijd SCO/European Aerosols 1 – DOS (W) 1 (wedstrijd start om 20:00 uur)

Waar?
Locatie: Sporthal De Steense in Wolvega

Iedereen is uitgenodigd! We verwelkomen iedereen om samen met ons deze bijzondere onthulling bij te wonen! Na de kledingpresentatie wordt de wedstrijd SCO/European Aerosols 1 – DOS (W) 1 gespeeld. Een avond vol sportiviteit, gezelligheid en natuurlijk de beste korfbalmomenten. Zorg dat je erbij bent om de nieuwe kledinglijn te bewonderen, de teamgeest te voelen en samen met ons een onvergetelijke avond te beleven.

Tot zaterdag!