Ledenactie nieuws

Ledenactie nieuws

Ledenactie nieuws 863 648 K.V. SCO

Wij zijn ontzettend blij om met jullie te delen, dat in de afgelopen ledenactie week maar liefst 10 nieuwelingen zich al hebben aangemeld bij onze club! Dankzij jullie enthousiasme en inzet groeit onze club met de dag!

De ledenwervingsactie kreeg een vliegende start met Elin Drent en Viënne Ziel die zich hebben aangemeld via de ledenactie pagina. Deze twee toppers doen mee aan de proefperiode en kregen beide zoals op de foto te zien is, een toffe Dopper drinkfles als cadeau.

We hopen natuurlijk dat Elin en Viënne het leuk gaan vinden en besluiten om lid te worden. De proefperiode is hun kans om te zien of onze club bij hen past. We willen niets liever dan dat ze de gezelligheid, voordelen en goede vibes van onze club zelf ervaren en dat ze zich vervolgens bij ons aansluiten. We kijken vol verwachting uit naar hun beslissing!

Laten we deze positieve trend voortzetten en nog meer mensen uitnodigen om deel uit te maken van onze KV SCO-familie. Samen kunnen we onze club nog sterker en gezelliger maken! Blijf daarom de ledenactie onder de aandacht brengen en nodig iedereen uit om deel te nemen aan onze sportieve avonturen.

Dank jullie wel voor jullie inzet voor KV SCO. Samen maken we het verschil!

Elin en Viënne