Kangoeroe Klup Vriendjes en Vriendinnetjesochtend: Een feest vol lachende gezichtjes

Kangoeroe Klup Vriendjes en Vriendinnetjesochtend: Een feest vol lachende gezichtjes

Kangoeroe Klup Vriendjes en Vriendinnetjesochtend: Een feest vol lachende gezichtjes 863 648 K.V. SCO

Wat een geweldige ochtend was het bij de Vriendjes en Vriendinnetjesochtend van de Kangoeroe Klup van SCO! 🌟 Een stralende dag vol vrolijke gezichtjes, dansjes en avonturen voor alle kinderen van 3 en 4 jaar oud. En het mooiste van alles? Het was helemaal gratis! 🎉

We waren verheugd om zoveel vriendjes en vriendinnetjes te mogen verwelkomen, samen met neefjes, nichtjes, buurjongetjes en buurmeisjes. Een heerlijke ochtend vol spel, plezier en samenzijn met maar liefst 35 enthousiaste kinderen die de zaal vulden met lachende gezichtjes en energie! 🤩

De ochtend begon met een swingend dansje dat ons allemaal in de juiste stemming bracht. En daarna was het tijd om te klimmen en te klauteren, waar de kinderen zich volop konden uitleven. Wat een geweldige manier om actief bezig te zijn en nieuwe vriendjes te maken! 🦘

Maar het hoogtepunt van de ochtend was ongetwijfeld de pinguïndans en de waterval, op verzoek van een paar enthousiaste kinderen. 🎶 De muziek vulde de ruimte en de kleintjes dansten en lachten vol enthousiasme. Een prachtige afsluiter van een onvergetelijke ochtend!

We willen iedereen bedanken die heeft deelgenomen en bijgedragen aan het succes van deze speciale dag. Laten we met een warm gevoel en mooie herinneringen aan deze Vriendjes en Vriendinnetjesochtend het weekend in gaan. Fijn weekend allemaal! ☺️

Ps. Heb je deze keer niet de kans gehad om mee te doen, maar wil je graag de volgende keer meedoen? Geen zorgen, want iedereen is welkom om deel uit te maken van onze gezellige sportvereniging! Neem gewoon contact met ons op via sporten@kvsco.nl en dan hopen we je binnenkort te mogen verwelkomen voor nog meer plezier en avonturen met de Kangoeroe Klup van SCO!