Mizuno sportschoenen verkoop

Mizuno sportschoenen verkoop

Mizuno sportschoenen verkoop 863 648 K.V. SCO

In samenwerking met Muta Sport organiseert Mizuno een avond voor de verkoop van zaalschoenen. Muta Sport, gevestigd in Leeuwarden, is gespecialiseerd in sportkleding en sportschoenen en is tevens een trotse sponsor van SCO. Mizuno staat bekend als een vooraanstaand merk op het gebied van sportschoenen. Het merk biedt duurzame en zeer veerkrachtige schoenen voor heren, dames en kinderen, speciaal ontworpen voor korfbal. Mizuno is tevens een sponsor van het Nederlands korfbalteam.

Wanneer
Op woensdag 18 oktober a.s. vindt deze verkoopavond plaats, in de kantine De Hoolt-Tuun in Oldeholtpade. Leden van SCO en WKS krijgen dan de kans om schoenen aan te schaffen tegen gereduceerde prijzen. Tussen 18:00 en 19:30 uur hebben de jeugdleden (vanaf schoenmaat 32,5) de gelegenheid om diverse sportschoenen te passen en aan te schaffen. Vervolgens, van 19:00 tot 20:30 uur, kunnen de junioren en senioren dit doen.

Korting
Als korfballer profiteer je tijdens deze avond van 20% korting op de nieuwste collectie en tot wel 50% korting op oudere collectie.