Oktober oud ijzer actiemaand bij SCO

Oktober oud ijzer actiemaand bij SCO

Oktober oud ijzer actiemaand bij SCO 863 648 K.V. SCO

De herfst staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor onze oktober oud ijzer actiemaand! Gedurende de hele maand oktober bieden wij u de kans om al uw metalen voorwerpen kwijt te raken in onze oud ijzerbak. Of het nu groot, klein, zwaar of licht is, wij nemen het graag van u aan. U kunt met de auto (en aanhanger) tot naast de container rijden. Voor uw gemak kunt u grote en zware items gewoon naast de container plaatsen of wij halen ze bij u op.

Wat kunt u bijvoorbeeld brengen of laten ophalen:
Alles van ijzer of met ijzeren onderdelen, zoals oude fietsen, tuingereedschap, tuinmeubelen, huishoudelijke artikelen, velgen, hekwerk, gereedschap, kasten, spiraalbedden, skelters, trampolines, cv-ketels, oude motoren, radiatoren, accu’s enz., maar ook zink, lood, koper en aluminium.

Meer informatie
Als u het niet zelf kunt brengen, dan halen wij het graag bij u op. Neem hiervoor contact op met Johan Postma via telefoonnummer 06 – 22 83 67 74 of stuur een e-mail naar ipodejo@hotmail.com.

Adres van de oud ijzer container:
Parkeerplaats sportcomplex SCO
Hoofdweg 211a
Oldeholtpade

Wij waarderen uw steun en deelname aan deze actie. Door uw oud ijzer in de container bij SCO te deponeren, bespaart u op uw stortkosten en levert u een waardevolle bijdrage aan onze club! Vergeet niet dit bericht te delen met uw buren, kennissen en vrienden. Bedankt!