Topconfrontatie: SCO/European Aerosols 1 vs. Mid-Fryslân/Redurisk 1!

Topconfrontatie: SCO/European Aerosols 1 vs. Mid-Fryslân/Redurisk 1!

Topconfrontatie: SCO/European Aerosols 1 vs. Mid-Fryslân/Redurisk 1! 863 648 K.V. SCO

As. zaterdag om 17:30 uur staat er een spannende confrontatie op het programma tussen SCO/European Aerosols 1 en Mid-Fryslân/Redurisk 1. Twee rivaliserende teams die de strijd opnieuw met elkaar aangaan en alles zullen geven om de overwinning te behalen. Het belooft daarom een wedstrijd vol korfbalactie op het hoogste niveau te worden!

We willen graag onze waardering uitspreken voor onze wedstrijdsponsor, Preventing. De steun en betrokkenheid van Preventing bij deze wedstrijd zijn van grote waarde en dragen bij aan het succes van onze club. Samen maken we deze wedstrijd extra bijzonder. Preventing heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot één van de grootste trainingsbureaus van het Noorden. Gespecialiseerd in het voorkomen van en omgaan met ongewenst gedrag, verbale en fysieke agressie. Preventing heeft de methode SCOREN ontwikkeld. “SCOREN bij ongewenst gedrag” is een praktische handreiking voor (aankomende) professionals in de zorg, onderwijs en dienstverlening, om ongewenst gedrag te voorkomen of om te buigen. Ga naar de website om meer te weten te komen of om het boek “SCOREN bij ongewenst gedrag” te bestellen.

Iedereen is van harte welkom om bij de wedstrijd aanwezig te zijn en onze spelers aan te moedigen. Jouw aanwezigheid en enthousiasme maken een groot verschil voor ons team en dragen bij aan de geweldige sfeer langs de lijn.

Dus zorg dat je erbij bent op sportcomplex de Hoolt-Tuun in Oldeholtpade en kom genieten van een avond vol met korfbalactie. Laten we samen deze wedstrijd tot een onvergetelijke ervaring maken. Tot zaterdag om 17:30 uur!