Welkom bij SCO/European Aerosols Vive!

Welkom bij SCO/European Aerosols Vive!

Welkom bij SCO/European Aerosols Vive! 863 648 K.V. SCO

Isa de Vries, spelend in team SCO C2, heeft haar zusje Vive lid gemaakt van SCO/European Aerosols! Natuurlijk belonen we Isa hiervoor. Ze heeft een mooie bal ontvangen, samen met een cadeaubon ter waarde van 10,-. Vive heeft een prachtige SCO-tas vol goodies gekregen. In de tuin wordt er al druk geoefend met schieten! Vive zal de komende weken veel trainen en volgend seizoen wedstrijden spelen in de F-jes. Isa korfbalt in ons C2-team en is al kampioen geworden met haar team! We wensen de zusjes veel korfbalplezier!

De commissie voor ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die dit seizoen bij onze fantastische club zijn komen sporten en korfballen! Vergeet niet om volgend seizoen je vriendinnetje of vriendje mee te nemen naar een training van SCO/European Aerosols!! Als je vriendinnetje of vriendje lid wordt, ontvangen jullie allebei een leuk cadeau! Voor meer informatie kun je contact opnemen via sporten@kvsco.nl.