KorfbalAnders team op groot G-korfbaltoernooi in Gorredijk

KorfbalAnders team op groot G-korfbaltoernooi in Gorredijk

KorfbalAnders team op groot G-korfbaltoernooi in Gorredijk 863 648 K.V. SCO

Afgelopen zaterdag vond in Gorredijk een G-korfbaltoernooi plaats, georganiseerd door LDODK. Voor de eerste keer nam SCO hieraan deel, met het KorfbalAnders-team.

Er waren in totaal negen verenigingen aanwezig: Oerterp, ROG, Stadskanaal, Flamingo’s, Leeuwarden, Emmeloord, LDODK, SIOS en SCO, met in totaal twaalf teams. Elk team speelde vier wedstrijden, twee voor de pauze en twee na de pauze. Ondanks dat het wel heel erg warm was, heerste er heel veel enthousiasme en plezier. Tijdens de pauze werden er heerlijke broodjes aangeboden en was er ook gelegenheid voor diverse andere activiteiten, zoals een opblaasbaar dartbord, blazepods en een korfbalparcours. LDODK bedankt voor het perfect georganiseerde toernooi. Het SCO KorfbalAnders-team heeft een geweldig leuke dag gehad.

Meer informatie over team KorfbalAnders vind je op de website:
Korfbal Anders | K.V. SCO (kvsco.nl)