SCO/European Aerosols C2 behaalt vroegtijdig kampioenschap

SCO/European Aerosols C2 behaalt vroegtijdig kampioenschap

SCO/European Aerosols C2 behaalt vroegtijdig kampioenschap 863 648 K.V. SCO

Het jeugdteam SCO/European Aerosols C2 heeft vandaag een prachtige prestatie geleverd door met 11-5 te winnen van Wêz Warber en Fluch C1. Met deze overwinning heeft de C2 een onoverbrugbare voorsprong opgebouwd en dat betekent dat ze nu al kampioen zijn in hun poule, met nog twee wedstrijden te spelen.

De wedstrijd begon gelijk vol energie en de spelers van SCO/European Aerosols C2 liet meteen zien dat ze vastberaden waren om de overwinning binnen te halen. Het team werkte uitstekend samen en creëerde veel kansen. Door hun optimale verdediging slaagden ze erin om Wêz Warber en Fluch C1 te beperken tot slechts vijf doelpunten.

Het team heeft keihard getraind en dit kampioenschap is de beloning voor hun inzet en toewijding. Wij zijn trots op deze prestatie en feliciteren Lev ten Wolde, Mika Jonker, Gys Schnoor, Liam Akkerman, Maud Coppens, Fenna Douma, Myrthe Postma, Malin van Veen, Isa de Vries en uiteraard trainers en coaches Mark van Veen en Jelmer Postma, met dit geweldige resultaat.