Jeugdteams van SCO beleven inspirerende trainingssessie met selectiespelers

Jeugdteams van SCO beleven inspirerende trainingssessie met selectiespelers

Jeugdteams van SCO beleven inspirerende trainingssessie met selectiespelers 863 648 K.V. SCO

Opwindende trainingssessie versterkt band tussen jeugdteams en selectie van SCO

In een buitengewone gebeurtenis die de jeugdspelers van SCO lang zal bijblijven, kregen de jeugdteams van SCO deze week de kans om te trainen met de selectiespelers van SCO. De trainingssessie was een unieke gelegenheid voor de jeugdspelers om inspiratie op te doen en hun vaardigheden te verbeteren onder begeleiding van de ervaren selectiespelers.

De training begon met een energieke warming-up, waarbij ca. 100 kinderen gezamenlijk op muziek met een opzwepende beat hun spieren opwarmden. De sfeer zat er meteen goed in, en de kinderen waren klaar om zich volledig in te zetten.

Vervolgens werden de spelers opgedeeld in meerdere kleine groepjes, elk begeleid door een selectielid. Elk groepje doorliep een schotcircuit, waarbij ze hun schotvaardigheden konden aanscherpen. De selectiespelers gaven waardevolle tips en begeleiding om de jeugdspelers te helpen groeien en zich te ontwikkelen op het gebied van schieten.

Om het plezier en de teamgeest te vergroten, werden er ook monokorfbalpartijtjes gespeeld. De teams streden fanatiek tegen elkaar in snelle wedstrijdjes. Het doel was om de bal te veroveren, samen te spelen en te scoren. Het was een spannend moment waarbij de jeugdspelers hun talenten konden laten zien en de waardevolle lessen van de selectieleden in de praktijk konden brengen. De competitieve speelsessies zorgden voor veel enthousiasme en teamwork onder de jeugdspelers.

Na de geslaagde training waarbij iedereen zijn best had gedaan, werden alle materialen gezamenlijk opgeruimd en werden alle deelnemers getrakteerd op een verfrissend ijsje. De stralende gezichten van de spelers toonden de voldoening en het plezier dat ze hadden beleefd tijdens deze unieke trainingssessie. Het succes van deze trainingssessie benadrukte opnieuw het belang van interactie tussen jeugdteams en selectiespelers.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in korfbal en graag een keer wil meetrainen, is er altijd een warm welkom bij SCO. Neem contact op via sporten@kvsco.nl

< Bekijk hier alle foto’s en filmpjes >