SCO/European Aerosols verwelkomt Sem!

SCO/European Aerosols verwelkomt Sem!

SCO/European Aerosols verwelkomt Sem! 863 648 K.V. SCO

Na een aantal proeftrainingen weet Sem van der Lende het zeker, hij wil graag korfballen! Sem traint nu mee met de E’s en gaat volgend seizoen competitie spelen. Sem is lid gemaakt door zijn zus Maud. Maud speelt in de C1 en is erg blij met haar bal en cadeaubon. Sem heeft als nieuw lid een goed gevulde goodiebag gekregen.

Sem succes met trainen dit laatste stukje van dit seizoen en Maud veel succes in de competitie met de C1!

Neem ook je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!  En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.