Welkom bij SCO/European Aerosols Jente!

Welkom bij SCO/European Aerosols Jente!

Welkom bij SCO/European Aerosols Jente! 863 648 K.V. SCO

Elin Croes heeft haar zusje Jente lid gemaakt van SCO/European Aerosols! Dat belonen wij natuurlijk, Elin heeft een mooie bal gekregen, plus een cadeaubon t.w.v. 10,-. En Jente heeft een prachtige SCO tas met goodies gekregen. In de tuin wordt er al druk geoefend met schieten!  Jente gaat deze laatste weken van het seizoen veel trainen, volgend seizoen gaat ze wedstrijden spelen. Elin korfbalt in onze E3.

We wensen de zusjes veel korfbalplezier!

De commissie ledenwerving is erg blij met alle nieuwe kinderen die bij onze mooie club komen sporten en korfballen! Neem dus ook dit seizoen je vriendinnetje of vriendje mee naar een training van SCO/European Aerosols!! En wordt je vriendinnetje of vriendje lid dan krijg jij een cadeaubon en een bal! En je vriendje of vriendinnetje krijgt een leuk welkomst cadeau! Voor meer informatie neem je contact op via; sporten@kvsco.nl.