Sjinkie Knegt en Jeroen Otter gastsprekers tijdens sponsorbijeenkomst SCO

Sjinkie Knegt en Jeroen Otter gastsprekers tijdens sponsorbijeenkomst SCO

Sjinkie Knegt en Jeroen Otter gastsprekers tijdens sponsorbijeenkomst SCO 1250 895 K.V. SCO


 

Zaterdag 25 maart organiseert de Businessclub van SCO voorafgaand aan de wedstrijd SCO 1 – Drachten 1 een sponsorbijeenkomst. In sporthal De Steense worden de sponsoren getrakteerd op een lezing van de Nederlandse shorttracker Sjinkie Knegt en de voormalig bondscoach Jeroen Otter.

Leerzame lezing
Met zijn excentrieke persoonlijkheid vertelt shorttracker Sjinkie Knegt vol energie over omgaan met tegenslagen, doorzettingsvermogen en succesvol samenwerken. Succescoach Jeroen Otter vertelt over het bereiken van doelen, het ontwikkelen van talent en het werken in teamverband.

Wedstrijd SCO 1 – Drachten 1
Vervolgens kijken de sponsoren de beslissende wedstrijd SCO 1 – Drachten 1. Naast de leerzame lezing en de spannende wedstrijd hebben sponsoren van SCO ruim de tijd om kennis te maken met andere ondernemers en relaties.

Kennis maken?
Bent u ondernemer en lijkt het u interessant om deze avond bij te wonen en kennis te maken met de Businessclub van SCO? Schroom niet en meld u voor 21 maart aan via Arne Strampel: businessclub@kvsco.nl. U bent van harte welkom!

Inloop van de lezing vanaf 18.00 uur

Aanvang wedstrijd 20.00 uur