SCO 1 promoveert naar de Hoofdklasse

SCO 1 promoveert naar de Hoofdklasse

SCO 1 promoveert naar de Hoofdklasse 863 648 K.V. SCO

SCO 1 is kampioen geworden in de Overgangsklasse en promoveert daardoor naar de Hoofdklasse in de zaalcompetitie. SCO 1 versloeg zaterdagavond met 12 – 23 Tweemaal Zes 1. Met een touringcar gevuld met enthousiaste supporters vertrok de SCO aanhang met trommels, toeters en vlaggen naar Maartensdijk. Als de punten ook deze keer mee zouden gaan naar Oldeholtpade, dan bestond de kans om deze avond al kampioen te worden. En zo verliep het ook! Met nog twee wedstrijden te spelen, (as. zaterdag thuis tegen KV Drachten en 1 april uit tegen OVVO 1) bleek SCO 1 na afloop de wedstijd tegen Tweemaal Zes 1 reeds kampioen te zijn. Met een daverend applaus van de supporters werden de spelers toegejuicht en werden de heimelijk door het bestuur meegenomen champagne flessen op elkaar leeg gespoten. Wij feliciteren de spelers en staf met deze geweldige prestatie en wensen ze in het nieuwe zaalseizoen veel succes in de Hoofdklasse!